AIMPLAS llança el 2024 una potent oferta de títols professionals propis per millorar la qualificació del sector del plàstic

AIMPLAS llança el 2024 una potent oferta de títols professionals propis per millorar la qualificació del sector del plàstic

AIMPLAS ha obert la inscripció d’un total de sis títols professionals propis que començaran al llarg del mes de febrer. Es tracta d’una oferta formativa única al mercat, basada en un complet programa formatiu en format 100% en línia, dirigida a professionals del sector dels plàstics.

Els títols aborden la capacitació de professionals en les àrees de materials, anàlisi de laboratori, injecció, reciclatge, envasament i economia circular.

AIMPLAS, l’Institut Tecnològic del Plàstic, ha iniciat el procés d’inscripció per a sis títols professionals propis que començaran el pròxim 20 de febrer i es troben disponibles a través de la seva plataforma PLASTICS ACADEMY. Aquesta oferta formativa, àmpliament acceptada pel sector, permet als professionals ampliar les seves competències tècniques i obtenir una titulació específica reconeguda per la indústria del plàstic. Per als interessats en ingressar en aquesta indústria sense experiència prèvia, aquests títols ofereixen la possibilitat d’adquirir formació específica que facilita l’accés a un sector que busca personal qualificat.

Els sis títols propis, amb una durada de fins a 120 hores, són bonificables i es realitzen amb una metodologia 100% en línia, evitant desplaçaments i amb flexibilitat horària. Es tracta dels títols professionals de Materials Plàstics, Tècnic de Laboratori de Qualitat per al sector del plàstic, Injecció i Motlles, Reciclatge per tipologia de materials plàstics, Expert en Embalatge Plàstic i Economia Circular en el sector del plàstic.

“A través d’aquests títols, contribuïm al desenvolupament de professionals especialitzats i polivalents capaços de fer front amb solvència als reptes del seu dia a dia. Aquesta oferta formativa obre un ventall de noves oportunitats en el sector del plàstic per als professionals actuals i futurs”, destaca Serafín García, responsable de formació a AIMPLAS.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code