AIMPLAS programa una oferta formativa per al segon semestre amb més de 50 accions

AIMPLAS programa una oferta formativa per al segon semestre amb més de 50 accions

AIMPLAS, l’Institut Tecnològic del Plàstic, ha llançat una oferta formativa completa per a la segona meitat de l’any, disponible a través de la seva plataforma Plastics Academy. Aquesta oferta inclou cursos presencials, online o via streaming, així com webinars, formació a mida i també de postgrau sobre materials i processos, sostenibilitat i qualitat.

A més, s’han programat cursos destinats a diversos sectors com el de l’envàs, el reciclatge, l’automoció i la construcció. També s’han planificat diverses accions formatives per abordar temes que preocupen les empreses, com la legislació o la qualitat del material i/o del producte final.

Entre els més de 50 cursos i webinars proposats, que sumen prop de 1000 hores de formació, l’oferta formativa d’AIMPLAS per al que queda d’any també inclou una dotzena d’accions formatives en anglès que s’impartiran en modalitat en línia i que formen part de l’estratègia d’internacionalització del centre tecnològic.

Formació de postgrau i jornades

El mes de setembre començarà la desena edició del Màster en Materials Polimèrics i Composites d’AIMPLAS i la UPV, que comptarà amb beques de la Càtedra AIMPLAS per a tots els estudiants matriculats. Aquesta formació de postgrau ha assolit un elevat índex d’ocupabilitat al llarg de la seva trajectòria, amb més del 70% dels alumnes integrant-se en el mercat laboral en empreses del sector del plàstic.

Pel que fa a les jornades que AIMPLAS organitza periòdicament, en l’últim quadrimestre de l’any tindrà lloc la jornada de Plàstics i Economia Circular (organitzada conjuntament amb ANAIP i Plastics Europe) i dues jornades tècniques sobre recobriments i contaminants emergents, respectivament.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code