S’anuncien programes de conferències gratuïtes per a les exposicions de plàstics a Brussel·les

S’anuncien programes de conferències gratuïtes per a les exposicions de plàstics a Brussel·les

S’han donat a conèixer els programes de conferències per als tres teatres d’AMI Plastics World Expos Europe, que tindran lloc a l’Expo de Brussel·les, Bèlgica, els dies 11 i 12 de setembre de 2024. Aquestes sessions gratuïtes aborden temes com el reciclatge, la composició i l’extrusió de plàstics, i inclouen debats comercials, xerrades sobre tecnologia, previsions de mercat i seminaris de formació pràctica, organitzats per equips d’experts d’AMI.

Andy Beevers, director d’esdeveniments d’AMI, va afirmar: “Aquestes sessions ofereixen una oportunitat única per identificar tendències clau del mercat, aprendre consells pràctics per millorar l’eficiència de fabricació i descobrir tecnologies innovadores que donin a les empreses un avantatge competitiu”.

El teatre Plastics Recycling World Expo acollirà tres panells de discussió sobre temes urgents com la directiva europea sobre envasos i residus d’envasos, l’ús de plàstics reciclats en envasos i estratègies per desenvolupar cadenes de subministrament sostenibles. Hi participaran representants d’organitzacions i empreses destacades com EuRIC, EXPRA, Berry bpi i Municipal Waste Europe. Les presentacions principals inclouran Nestlé, que compartirà el seu enfocament cap a la sostenibilitat en els envasos, així com les tendències del mercat del reciclatge i les previsions d’AMI. També s’abordaran els darrers avenços en tecnologies de classificació, reciclatge i additius.

El teatre Compounding World Expo se centrarà en les darreres tecnologies i desenvolupaments del mercat. Les discussions tractaran sobre el futur de la composició de plàstics i la producció de masterbatch, així com la resposta de la indústria als desafiaments reguladors i de sostenibilitat. Hi participaran alts representants d’empreses com Wells Plastics, Budenheim/QolorTech, Holland Colours, Sumika Polymer Compounds i Witcom Engineering Plastics. Martyna Fong, directora d’intel·ligència de mercat d’AMI, oferirà una visió general del mercat sobre les tendències de la demanda de polímers a Europa, mentre que KraussMaffei i Farrel Pomini oferiran seminaris de formació.

El teatre Innovació i Extrusió oferirà sessions sobre el futur de la producció de canonades, pel·lícules i perfils, a més de presentacions sobre les darreres innovacions en tecnologies de plàstics, incloent-hi el modelatge i l’optimització de processos. Hi participaran representants d’alt nivell d’Aimplas, Aliaxis, Avery Dennison, Coperion, CEFLEX, EPPA i Flexible Packaging Europe.

Els assistents podran triar lliurement entre les sessions de les tres sales de conferències i explorar més de 170 expositors en les tres exposicions específiques. El lloc web de l’esdeveniment ofereix els programes actualitzats de les conferències, una llista d’expositors i un formulari de registre per obtenir entrades gratuïtes.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code