Aprofitament de les tecnologies i solucions innovadores acabades de presentar: avantatge de l’esdeveniment simultani de CHINAPLAS 2024

Aprofitament de les tecnologies i solucions innovadores acabades de presentar: avantatge de l’esdeveniment simultani de CHINAPLAS 2024

La indústria manufacturera xinesa està immersa en una transformació notable, impulsada per un canvi estratègic que ha posicionat el país amb un avantatge competitiu global. Aquesta transició no només està remodelant el sector, sinó que també obre noves oportunitats i reptes per a les empreses de plàstics i cautxú. En el context actual, és cada cop més urgent que aquestes companyies busquin una major rendibilitat mitjançant solucions i materials d’alt rendiment.

CHINAPLAS 2024, la principal fira de plàstics i cautxú d’Àsia, tindrà lloc al Centre Nacional de Convencions i Exposicions (NECC) de Hongqiao, Shanghai, República Popular de la Xina, del 23 al 26 d’abril de 2024. Aquest esdeveniment presentarà les últimes tendències del mercat, així com tecnologies i solucions innovadores en les indústries del plàstic i el cautxú. Això permetrà als compradors de tot el món participar activament en la transformació industrial accelerada amb tecnologies innovadores. A més, s’acompanyarà de diversos esdeveniments simultanis que aprofundiran encara més en les noves oportunitats i impulsaran el desenvolupament industrial d’alta qualitat.

La Cimera Mundial de Tendències i Tecnologia del Plàstic i el Cautxú serà un punt clau, centrant-se en els negocis, el progrés i la sostenibilitat. Aquesta conferència internacional de la indústria reunirà representants d’associacions i experts d’arreu del món, compartint experiències avançades i solucions tecnològiques aplicades a la producció industrial. Aquesta iniciativa ajuda les empreses a estar al corrent de les tendències globals del sector i a planificar de manera proactiva el seu futur desenvolupament.

Durant aquesta cimera de tres dies, representants d’associacions professionals d’Àsia, Europa i Amèrica oferiran informació sobre les tendències, oportunitats i reptes de la indústria en diferents mercats. A més, destacats proveïdors de materials i equips com KUKA, ARBURG, EREMA, SABIC, BASF, DOW, ENGEL, WITTMANN, SINOPEC i BOROUGE presentaran les seves últimes solucions tecnològiques durant sessions centrades en “Digitalització per a la transformació industrial i la sostenibilitat”, “Tecnologia Innovadora per a Vehicles Elèctrics” i “Tecnologia Innovadora per a Energia Verda”.

Els assistents tindran moltes oportunitats de connectar amb persones influents en tecnologia i proveïdors líders de solucions, analitzant els aspectes clau de la indústria i obtenint accés a informació tecnològica avançada. A més, podran establir comunicació directa amb altres actors del sector a escala global, creant noves oportunitats comercials.

La Galeria d’Innovació de Productes permetrà als visitants explorar innovacions en productes i tecnologies de fabricació. Amb més de 70 empreses exhibint més de 100 peces distintives, els compradors trobaran inspiració per millorar els seus propis productes i identificar proveïdors adequats per a les seves necessitats.

Les xerrades tècniques presentaran tecnologies avançades i diverses en cinc temes principals, com ara “Solucions ecològiques” i “Impressió 3D”, proporcionant una visió completa de les últimes innovacions de la indústria.

Les Aplicacions en Foc seran una oportunitat per explorar aplicacions de rendiment elevat en diversos sectors, amb més de 60 temes, inclosos cables fotoelèctrics i embalatge ecològic.

La preinscripció en línia per CHINAPLAS 2024 ja està oberta, amb termini fins al 17 d’abril de 2024.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code