La indústria de l’automòbil és àmpliament representada a Advanced Factories 2024

La indústria de l’automòbil és àmpliament representada a Advanced Factories 2024

Espanya es troba entre els deu principals fabricants d’automòbils del món, amb una contribució del 7,7% al PIB nacional. La indústria automobilística es caracteritza per la seva alta tecnologia, amb un nombre significatiu de robots industrials a les plantes de producció de components, segons dades de Sernauto.

En aquest context, Advanced Factories 2024, que se celebrarà del 9 a l’11 d’abril a la Fira de Barcelona Gran Via, serà un fòrum per a compartir les experiències de les empreses líders en automoció i components en l’aplicació de tecnologia a les seves plantes.

Un exemple és Seat, que, a través del seu director d’estratègia, projectes i sostenibilitat en la producció, Emanuel Pupello, presentarà el seu procés de transformació. Això inclou l’adopció de noves tecnologies, models de negoci i processos de producció basats en l’automatització, la robotització i els models digitals, amb l’objectiu d’aconseguir fàbriques autònomes i més sostenibles. A més, Marc Travesset, expert en fabricació additiva de Seat, explicarà com aquesta tecnologia està transformant la producció.

Advanced Factories 2024 també abordarà el tema de la mobilitat elèctrica. Laura Serrano, de Nissan, Sergio Miranda, de Renault Trucks, Germán Agulló, de GDV Mobility, i María Romera, de AEDIVE, analitzaran els reptes i les oportunitats de l’electrificació tant des d’un punt de vista industrial com de la infraestructura de recàrrega.

El congrés Industry 4.0 també destacarà l’evolució del sector de l’automoció cap a fàbriques més intel·ligents i avançades. Empreses com Michelin i Forvia compartiran els seus èxits en la transformació digital i la millora de l’eficiència operativa.

S’espera que més de 360 experts participin en les sessions dels congressos. A més del sector de l’automoció i la mobilitat, s’abordaran altres indústries com l’alimentària, farmacèutica, tèxtil, electrònica i metal·lúrgica.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code