Carnet AseTUB

Carnet AseTUB

Especialista en Instal·lació de Sistemes de Canonades Plàstiques

El curs d’Especialista en Instal·lació de sistemes de canonades plàstiques és dirigit a professionals del sector que realitzen instal·lacions de canonades de PVC, PE, PP i/o PRFV en xarxes de proveïment, reg i sanejament.

El curs té una duració de 36 hores i s’imparteix en reconeguts centres de formació que disposen de completes instal·lacions per a la realització i desenvolupament, tant de la part teòrica com de la part pràctica.

La validació dels coneixements i pràctiques assolides es realitzarà l’últim dia del curs. Aquells instal·ladors que superin tant la prova teòrica com pràctica seran acreditats com Especialistes en Instal·lació de Sistemes de Canonades Plàstiques.

Calendari 2023


Cursos presencials
 Dies Entitat organitzadoraCiutat 
Febrer-Març27 febrer – 3 marçAimplasValència
Octubre16 – 20 Aimplas València
Cursos mixtos (e-learning + presencial)
  E- learning Presencial (pràctica i examen) Entitat organitzadora Ciutat 
 Març06 – 24 març27 i 28 de març AGBAR – Applus Barcelona 
Abril10 – 18 abril20 i 21 d’abrilEMASESASevilla
Maig – Juny29 maig – 19 juny20 i 21 de juny AGBAR – Applus Barcelona

El període de vigència del carnet és de 5 anys. Durant aquest temps, l’instal·lador haurà de portar un Registre de totes les Instal·lacions Realitzades (RIR).

Per a procedir a la renovació del carnet, el titular haurà d’enviar el RIR a AseTUB. Cada RIR serà analitzat pel Comitè d’Avaluació i Seguiment, qui dictaminarà una renovació automàtica del carnet, o proposarà a l’instal·lador una actualització de coneixements.

Inscripció

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code