CONVOCATÒRIA OBERTA PER ALS PREMIS MP2024 A LA INNOVACIÓ I SOSTENIBILITAT EN ENVÀS BARRERA

CONVOCATÒRIA OBERTA PER ALS PREMIS MP2024 A LA INNOVACIÓ I SOSTENIBILITAT EN ENVÀS BARRERA

La presentació de candidatures estarà oberta fins al pròxim 14 de febrer.

Els Premis MP2024 són dirigits a empreses nacionals i internacionals que, mitjançant les seves innovacions, contribueixen al desenvolupament de solucions d’envasos sostenibles.

MeetingPack, l’encontre biennal organitzat per AINIA i AIMPLAS que reuneix a tota la cadena de valor de l’envàs, ha convocat la segona edició dels Premis MP2024. Aquests guardons tenen com a objectiu reconèixer aquelles innovacions en envasos barrera i sostenibilitat, desenvolupades per professionals i organitzacions per a la seva aplicació a la indústria.

El premi és dirigit a empreses nacionals i internacionals fabricants de materials, films, làmines, preformes, envasos, equips d’envasament, sistemes de reciclatge i sistemes d’envasament que contribueixen al desenvolupament del sector amb solucions sostenibles.

El guardó consta de dues categories: Solucions orientades a envasos flexibles (films) i Solucions orientades a envasos rígids (safates i/o ampolles). Aquestes innovacions podran ser aplicables a qualsevol dels àmbits del sector: materials, envasos, equips i processos, entre altres.

Convocatòria oberta fins al 14 de febrer

La presentació de candidatures estarà oberta fins al pròxim 14 de febrer. La sol·licitud haurà de ser remesa a través del formulari disponible a la web de MeetingPack, apartat Premis MP2024.

L’avaluació de candidatures es realitzarà per un jurat format per un panell d’especialistes pertanyents al comitè científic i organitzador de l’esdeveniment, així com figures rellevants de l’àmbit empresarial, institucional i científic. Per a la valoració de les candidatures es tindrà en compte l’aplicabilitat i l’impacte de la innovació en el mercat, les seves propietats tècniques i de qualitat, així com els seus avantatges mediambientals.

D’entre les candidatures presentades, es designaran tres finalistes per a cada categoria. Les finalistes disposaran d’un espai designat, a la seu del congrés, on exposaran el seu producte o innovació. A més, presentaran la seva innovació a l’acte preliminar a l’esdeveniment que se celebrarà el 9 d’abril de 2024. Les candidatures guanyadores s’anunciaran al sopar de congressistes del 10 d’abril de 2024.

Trenta especialistes abordaran a València l’envàs barrera

La sisena edició de MeetingPack, el programa del qual ja és publicat a la seva web, reunirà una trentena d’especialistes en envasos barrera que analitzaran al voltant de vuit blocs temàtics les perspectives del sector per complir amb els objectius de sostenibilitat marcats per l’Agenda 2030. Serà els dies 10 i 11 d’abril, al Palau de Congressos de València.

MeetingPack 2024 compta amb el suport d’empreses patrocinadores com Raorsa, Comexi, Enplater, Faerch, Grupalia, Innotech, Knauf Industries, Kuraray, Lubrizol, Novamont, Quimóvil, Spg, Sealed Air, Total Energies-Corbion, Toyo Seikan Group Holdings Ltd., Tpl i Ube, així com amb la col·laboració d’entitats i organitzacions rellevants en el sector de l’envàs i l’alimentació.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code