Del 6 al 10 de maig 2024 | NPE2024

Del 6 al 10 de maig 2024 | NPE2024

La NPE2024, l’esdeveniment més esperat del sector del plàstic, es prepara per rebre més de 55.000 assistents a Orlando, Florida.

El món de la indústria del plàstic està a punt de viure un dels esdeveniments més destacats: la NPE2024. Aquesta fira, que se celebra cada tres anys, s’ha convertit en una cita indispensable per a professionals i empreses del sector. La pròxima edició se celebrarà del 6 al 10 de maig de 2024 a l’Orange County Convention Center d’Orlando, Florida.

L’Associació de la Indústria del Plàstic (PLASTICS) va confirmar que el procés d’inscripció per a aquesta gran cita va començava el 12 de setembre de 2023 fins al maig de 2024.

Amb una expectativa de més de 55.000 assistents, la NPE2024 s’erigeix en l’esdeveniment més destacat de l’any per a la indústria del plàstic, no només als Estats Units sinó en l’àmbit mundial.

L’Orange County Convention Center d’Orlando serà l’escenari que albergarà més d’1,1 milions de peus quadrats d’espai d’exposició, on la innovació i les darreres tendències seran les protagonistes.

Matt Seaholm, President i CEO de PLASTICS, ha mostrat el seu entusiasme per a la pròxima edició, ressaltant que serà més gran i millor que mai. A més, ha subratllat la importància de la indústria del plàstic en la vida moderna i com aquest esdeveniment serà un reflex d’això.

Sota el lema “Fet per a Tu”, la NPE2024 situarà l’assistència en el centre de l’experiència, oferint oportunitats per a tothom, des dels veterans de la indústria fins als qui estan començant la seva carrera.

Algunes de les experiències destacades de la NPE2024 inclouen:

  • Sis zones tecnològiques amb més de 2.000 expositors que mostraran els seus darrers productes i serveis.
  • Més de 100 ponències sobre temes d’actualitat que promouran la innovació, impulsaran la circularitat i exemplificaran la col·laboració.
  • El nou NPE Circularity Hub, on els assistents experimentaran l’economia circular dels plàstics, des de les matèries primeres fins als productes de consum que arriben al mercat.
  • Dones influents de la indústria del plàstic compartiran les seves històries d’èxit amb els assistents a l’esmorzar de Dones del Plàstic.
  • Més de 355 expositors que participaran per primera vegada a la NPE2024 aportant nous productes i perspectives.

La NPE2024 no només se centrarà en la innovació, sinó que també abordarà qüestions de sostenibilitat, amb l’objectiu d’impulsar una economia més circular en la indústria del plàstic.

Steve London, President del Comitè de la NPE2024, va convidar a tothom interessat a inscriure’s i començar a planificar la seva experiència en aquest esdeveniment que promet marcar un abans i un després en la indústria.

Les entrades per a la NPE2024 tenen un preu que oscil·la entre 100 i 600 dòlars; els preus varien segons si es compren amb antelació, anticipadament o de forma presencial. També es poden adquirir entrades addicionals per ordre d’arribada per a l’esdeveniment d’inauguració de la NPE, l’esmorzar de les dones del sector dels plàstics, els seminaris llatinoamericans i la impressió 3D per a processadors de plàstics.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code