Dies de la Indústria – Resum de les jornades celebrades a principis de febrer

Entre els dies 8 i 11 de febrer, es van celebrar els “EU Industry Days”, trobada anual per a debatre sobre la indústria europea. Organitzat conjuntament pel departament d’Indústria, Energia, Medi Ambient i Clima i la delegació permanent davant la UE de la CEOE, enguany s’ha centrat en les vies ecològiques i digitals del sector i en l’enfortiment de les empreses i pimes de la UE.

Emergència del Mercat Únic i Llei europea de Xips

Entre les diferents intervencions, cal destacar el discurs d’obertura de a càrrec de Margrethe Vestager, vicepresidenta executiva de la Comissió Europea per a una Europa Adaptada a l’Era Digital. Vestager va avançar que la Comissió publicarà en els pròxims mesos l’Instrument d’Emergència del Mercat Únic per a mantenir la lliure circulació de béns, serveis i persones en crisis futures.

Vestager també es va referir a la Llei Europea de Xips, proposta presentada per la Comissió Europea el mateix dia en què van iniciar-se els Dies de la Indústria, com a exemple del treball que es està duent a terme per a reforçar les capacitats de recerca i assegurar el subministrament en àrees estratègiques.

En el següent document, s’ofereix un resum de totes les ponències presentades durant les jornades: EU Industry Days (document pdf)

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code