Empack i Logistics & Automation 2023, marcats per la innovació

Empack i Logistics & Automation 2023, marcats per la innovació

El pròxim 29 i 30 de novembre, Madrid acollirà l’edició 2023 d’Empack i Logistics & Automation, els salons de l’envasament, la logística i el transport, organitzats per Easyfairs.

L’edició d’Empack de l’any en curs promet un enfocament especial en la innovació i la tecnologia de punta, tal com ha destacat l’organització. Els visitants tindran l’oportunitat d’explorar una àmplia gamma de productes i serveis, des de solucions d’envasament sostenible fins als avenços en automatització i gestió logística. A més, podran establir contacte amb experts de la indústria, compartir coneixements i establir col·laboracions estratègiques.

Empack 2023: Automatització, Robòtica i Sostenibilitat

Aquest any, Empack posarà l’èmfasi en l’automatització, la robòtica i la sostenibilitat. L’esdeveniment oferirà una visió de les últimes innovacions, com les noves solucions d’encaix automàtic de caixes i paqueteria, juntament amb formadores de caixes wrap-around que incorporen tecnologia de robots col·laboratius. En el camp de l’etiquetatge i marcatge, es presentaran solucions que fan servir la visió artificial per assegurar la precisió i la consistència de les etiquetes, millorant així l’eficiència i la qualitat del procés. Destaquen també les opcions d’impressió personalitzables que ofereixen flexibilitat i qualitat en la producció d’etiquetes.

Pel que fa a la sostenibilitat, els visitants podran conèixer una sèrie de solucions innovadores que promouen pràctiques respectuoses amb el medi ambient a la indústria de l’envasament. Això inclou l’ús de plàstic reciclat i bioplàstics, així com l’adopció d’envasament a mida 100% sostenible que s’adapta a una àmplia varietat de productes, com cosmètics, perfumeria, aliments, productes farmacèutics i tèxtils.

Empack 2023 també serà l’escenari de presentació de materials i aplicacions innovadores, com ara una bossa de paper pur i un nou tipus de cartó reciclable versàtil per a la protecció, l’amortiment i l’embolic de productes. S’explicarà com es poden utilitzar contenidors amb fons reforçat amb una capacitat de càrrega de fins a 200 kg.

Logistics & Automation: Innovació en Emmagatzematge i Transport

La secció de Logistics & Automation 2023 no es quedarà enrere en termes d’innovació. S’hi presentaran solucions per a l’emmagatzematge i transport de productes en prestatgeries compactes, així com eines altament versàtils per a la manipulació de càrregues en alçada.

En el camp de la tecnologia d’inspecció i control, es mostraran drons destinats a realitzar inspeccions precises, així com sistemes de geoposicionament i control d’actius mitjançant sistemes de vídeo. Per a l’automatització i gestió de magatzems, els visitants tindran l’oportunitat de veure un cercador semàntic que integra xatbots en el sistema WMS. També s’hi presentarà una infraestructura destinada a promoure la col·laboració entre socis logístics, juntament amb una solució que implica la classificació de paquets mitjançant la cooperació entre operaris i tecnologia d’escaneig.

En relació amb la identificació i seguiment, els visitants podran explorar les capacitats d’un algorisme basat en la Intel·ligència Artificial, capaç de detectar les posicions dels empleats. A més, es presentarà una solució destinada a gestionar el trànsit en àrees de càrrega i descàrrega.

Finalment, en l’àmbit de l’última milla i la gestió de flotes, es mostraran programaris per al control i optimització logístics, així com eines per a automatitzar el control d’estocs en magatzems mitjançant l’ús de drons.

La secció de manipulació de càrregues i seguretat oferirà solucions intel·ligents per al canvi de palets i per optimitzar el procés de recol·lecció de productes.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code