Encara no coneixes HelpEmpresa?

Encara no coneixes HelpEmpresa?

El servei gratuït que ajuda a les empreses que volen ser més resilients o que es troben en situació de fallida.

HelpEmpresa és el servei gratuït que ajuda a seguir endavant a les empreses que es troben en situació de crisi o a aquelles que volen ser més resilients davant dels canvis i el futur. Aquest programa innovador, que no té cap cost per a les empreses participants, ofereix un pla de treball personalitzat per ajudar-te a conèixer quins són els àmbits de millora i les solucions que pots aplicar al teu negoci.

HelpEmpresa pretén ser el servei referent a Catalunya en la prevenció del tancament de petites i mitjanes empreses que es trobin en una situació financera difícil i que requereixin d’una intervenció especialitzada per evitar-ne la fallida.

Pla de treball

L’equip de tècnics i tècniques d’aquest programa elaboren un pla de treball perquè les empreses coneguin quines són les solucions i recomanacions per tal de millorar la situació del seu negoci. A més, disposen d’un equip d’assessors i assessores especialitzats/des en temàtiques tan diverses com vendes, màrqueting, finançament, transformació digital o gestió econòmica.

Xarxa de col·laboradors

Has de saber que l’Associació d’Indústries del Plàstic de Catalunya (AIPC) formem part de la xarxa de col·laboradors de HelpEmpresa. Una iniciativa de la patronal Cecot amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Vols saber-ne més? Fes clic aquí.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code