Finalitza la inscripció oficial d’expositors per a la fira K2025

Finalitza la inscripció oficial d’expositors per a la fira K2025

La gran fira sectorial mundial, de caràcter triennal, torna el 2025 amb el lema “El poder dels plàstics! Verds – Intel·ligents – Responsables”. La K2025 se centrarà en els temes d’economia circular, digitalització i responsabilitat social.

Després de la data límit d’inscripció oficial a finals de maig, s’ha confirmat l’enorme interès del sector en la cita de Düsseldorf, que tindrà lloc del 8 al 15 d’octubre de 2025. Totes les empreses de renom de la indústria internacional del plàstic i el cautxú hi participaran, omplint completament els 18 pavellons del recinte firal i les instal·lacions exteriors.

Segons Erhard Wienkamp, ​​director general de Messe Düsseldorf, el gran interès mostrat pel sector confirma l’excel·lent posició de la K: “la K2025 oferirà una visió completa d’una indústria del plàstic en transformació i mostrarà una gran quantitat d’innovacions impressionants. Sabem que molts dels nostres expositors ja estan preparant les seves novetats i presentacions de productes. Düsseldorf tornarà a donar un impuls de futur a tota la indústria del plàstic i el cautxú”.

Més dades sobre la fira K2025

Més de 3.000 expositors de tot el món presentaran les seves ofertes en els sectors de matèries primeres, productes semiacabats, components tècnics, peces de plàstic reforçat, i maquinària i equips per a la indústria del plàstic i el cautxú. Els proveïdors d’Alemanya, Itàlia, Turquia, Àustria, Suïssa i els EUA estaran especialment ben representats, mentre que el nombre de productors de la Xina, l’Índia i Taiwan ha tornat a augmentar.

El lema de la K2025 es complementa amb tres missatges centrals: “Donar forma a l’economia circular”, “Abraçar la digitalització” i “Preocupar-se per les persones”. Aquests missatges destaquen els tres camps d’actuació més rellevants per al sector: economia circular, digitalització i persones, incloent-hi la responsabilitat social empresarial i les perspectives professionals per als joves professionals del sector.

La K de Düsseldorf és un baròmetre de tendències i un fòrum d’innovació per a la indústria global. Cada tres anys s’hi presenten els últims avenços, tecnologies innovadores i pioneres, i s’estableixen xarxes internacionals.

Altres continguts

L’oferta dels expositors es complementa amb altres activitats, com l’exposició especial organitzada per Plastics Europe Deutschland, que reflectirà els tres temes centrals de la K2025. A la Science Campus es presentaran les últimes activitats i resultats de les universitats i organitzacions científiques. A més, el gran Fòrum d’Economia Circular, organitzat per l’Associació de Maquinària per a Plàstics i Cautxú de la VDMA alemanya, mostrarà la importància fonamental de la tecnologia per implementar l’economia circular en la indústria del plàstic.

També destacarà el Rubberstreet, organitzat per la wdk e.V. (Associació Comercial de la Indústria Alemanya del Cautxú) al pavelló 6, on els expositors demostraran l’excel·lència operativa innovadora del cautxú i els elastòmers termoplàstics.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code