Indústria del plàstic en canvi: moviments que redefineixen el mercat global.

Indústria del plàstic en canvi: moviments que redefineixen el mercat global.

El mercat mundial de polímers està experimentant una setena interrupció que, un cop més, canviarà el panorama de la indústria del plàstic. Així inicia una cursa per la localització de la producció i la dominació del mercat.

Es preveu que la capacitat de refinament augmenti a nivells històrics, la qual cosa és un fet significatiu ja que el mercat mundial de polímers es troba enmig d’una interrupció important. Aquesta situació marcarà la diferència entre aquells que aconsegueixin situar-se com a líders i aquells que es quedin enrere en aquesta nova cursa tecnològica.

La competència tecnològica global ha avançat considerablement en àrees com la intel·ligència artificial, els semiconductors i la tecnologia espacial. No obstant això, molts d’aquests avanços no serien possibles sense els polímers, que són omnipresents i juguen un paper fonamental en nombrosos processos de producció. Tanmateix, les indústries petroquímica i del plàstic estan atravessant canvis profunds. És moment de parlar d’una nova cursa tecnològica: la cursa dels polímers, i analitzar els factors que determinaran qui seran els guanyadors i perdedors en aquesta competència.

Encara que alguns pronostiquen la fi d’aquesta tendència alcista i adverteixen sobre possibles estancaments en la capacitat de refinament, és probable que en aquests moments la volatilitat a curt termini del refinament no tingui un gran impacte a llarg termini. Per ara, les projeccions estimen que per al 2024 hi haurà un creixement net del volum mundial de refinament del petroli.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code