L’anunciat retorn de CHINAPLAS 2024 a Shangai, tan esperat després de sis anys d’absència

L’anunciat retorn de CHINAPLAS 2024 a Shangai, tan esperat després de sis anys d’absència

L’economia de la Xina s’està recuperant a un ritme accelerat, amb la regió d’Àsia esdevenint una locomotora de l’economia global. Aquesta recuperació es fa evident en la indústria d’exposicions, que sovint es considera un baròmetre econòmic. Un exemple d’això és la pròxima edició de CHINAPLAS 2024, que es durà a terme del 23 al 26 d’abril a Shanghai, ocupant les 15 sales d’exposicions del Centre Nacional de Convencions i Exposicions (NECC) a Hongqiao. L’esdeveniment té una àrea d’exposició total de més de 380.000 m² i es preveu que compti amb la participació de més de 4.000 expositors de tot el món.

Les tendències del mercat actual, com la descarbonització i la utilització de productes d’alt valor afegit, estan creant oportunitats significatives per al desenvolupament d’alta qualitat de les indústries del plàstic i el cautxú. La Xina ha estat impulsant un creixent enfocament en el desenvolupament ecològic, intel·ligent i d’alta gamma d’aquestes indústries. Després de sis anys, CHINAPLAS retorna a Shanghai, generant una gran anticipació en els sectors del plàstic i el cautxú.

La implementació completa de l’Acord Econòmic Integral Regional (RCEP) està canviant el panorama del comerç global. Aquest acord promou el desenvolupament econòmic compartit i reforça el creixement del comerç i la inversió en l’àmbit mundial. Per a la majoria de signants de la RCEP, la Xina és el seu principal soci comercial. Aquesta relació ha impulsat les importacions i exportacions amb la Xina i ha contribuït al creixement del comerç internacional del país. L’augment de la demanda d’infraestructures i indústries manufacturades a les rutes de la Franja i la Ruta també representa una oportunitat.

En sectors com la fabricació d’automòbils, les empreses xineses estan accelerant la seva expansió als mercats internacionals. Les exportacions de vehicles han experimentat un augment significatiu, i els “Tres nous productes” del comerç exterior de la Xina, que inclouen vehicles elèctrics de passatgers, bateries d’ions de liti i cèl·lules solars, han tingut un creixement destacat. La Xina és un important proveïdor d’equips d’energia eòlica i components solars, la qual cosa contribueix a la reducció de costos d’energies renovables en l’àmbit mundial.

Aquesta ràpida evolució i millora en la qualitat i eficiència del comerç exterior i de les indústries està creant una creixent demanda de solucions basades en plàstic i cautxú. Les empreses estrangeres continuen invertint i expandint els seus negocis a la Xina. Aquesta expansió s’observa en diversos sectors, ja que les indústries del plàstic i el cautxú tenen aplicacions diversificades i es preparen per aprofitar les oportunitats de la nova economia global.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code