MORE, l’eina perquè els fabricants registrin l’ús de plàstic reciclat, compleix amb els criteris de la Circular Plastics Alliance

MORE, l’eina perquè els fabricants registrin l’ús de plàstic reciclat, compleix amb els criteris de la Circular Plastics Alliance


Utilitzar cada vegada més quantitat de material reciclat en la fabricació de nous productes plàstics és uns dels grans objectius de la indústria, en el qual treballen braç a braç tant els fabricants de matèries primeres com els transformadors, recicladors i les institucions.

Per a fer seguiment d’aquest ús de matèria primera reciclada en el sector de transformació de plàstics, a Europa es va llançar la plataforma MORE en 2019, una eina creada per EuPC (European Plastics Converters) en la qual els fabricants de productes poden registrar la quantitat de material reciclat que utilitzen cada any.

Al llarg de la primera meitat d’aquest 2021 la plataforma MORE ha superat un nou repte: adaptar-se als requisits de mesurament i control de la Circular Plastics Alliance, la iniciativa de la Comissió Europea per a aconseguir o superar l’objectiu d’utilitzar 10 milions de tones de plàstics reciclats en la fabricació de nous productes a Europa a partir de 2025. Així, les dades que s’incorporin a la plataforma es podran tenir en compte per a aconseguir l’objectiu marcat per la Comissió Europea.

MORE a l’estat espanyol

ANAIP coordina MORE a Espanya i promou tant l’ús de material reciclat com el seu registre en l’eina. Per a potenciar-ho, en 2020 va crear un segell que es lliura cada any juntament amb un diploma a les empreses que participen en MORE. A més, des d’enguany el diploma es lliura en espanyol i en anglès.

Les empreses interessades encara són a temps de declarar el seu ús de material reciclat en 2020 en la plataforma. Es pot accedir a MORE directament des d’aquest enllaç. En la pàgina web de ANAIP hi ha més informació sobre com accedir a la plataforma i declarar l’ús de material reciclat, a més podràs veure quina empresa ja té el segell MORE.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code