Polymers for Europe Alliance inaugura la vuitena edició oficial dels premis als millors productors de polímers de 2023

Polymers for Europe Alliance inaugura la vuitena edició oficial dels premis als millors productors de polímers de 2023

Per a aquesta vuitena edició dels premis, la “Polymers for Europe Alliance” centrarà el seu reconeixement en la descarbonització. El període de votació estarà obert del 21 de febrer al 15 de maig. Tots els usuaris de matèries primeres plàstiques en l’àmbit europeu podran accedir a aquesta enquesta i votar de manera gratuïta i totalment confidencial.

Els Premis als Millors Productors de Polímers van ser instaurats el 2016 amb l’objectiu de fomentar un diàleg directe i constructiu entre productors, transformadors i usuaris de polímers a Europa.

Des de l’ANAIP, conviden als transformadors de plàstics a participar activament i a avaluar tots els seus proveïdors de matèria primera.

Aquests premis continuen la seva tradició, celebrant enguany la vuitena edició, amb un creixent nombre de participants i vots cada any, evidenciant clarament l’èxit d’aquesta iniciativa.

Ron Marsh, President de la Polymers for Europe Alliance, explica el procediment de votació dels Premis: “L’eina de votació és de fàcil comprensió i ús, i està disponible en diversos idiomes per assegurar-se d’arribar al màxim nombre d’usuaris a cada país”.

Per exercir el vot, és imprescindible estar registrat a la pàgina web de la “Polymers for Europe Alliance” (www.polymercomplyeurope.eu/node/210/register).

Un cop registrat, podrà classificar els proveïdors en 10 categories diferents de tipus de polímers, incloent-hi PP, HDPE, LDPE, LLDPE, PET, PVC, PS & EPS, PC, ABS i polímers de barrera.

Posteriorment, cal puntuar-los segons els 6 criteris de fiabilitat i qualitat del polímer. Mitjançant la mitjana de les puntuacions rebudes, es reconeixeran els millors productors europeus de polímers dins d’aquest marc. A més, es lliurarà un premi global a la descarbonització, englobant tots els tipus de polímers.

La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc durant el sopar de networking de l’EuPC, l’Associació Europea de transformadors de plàstics, de la qual ANAIP és membre. Aquest esdeveniment se celebra anualment a Brussel·les, aquest any de l’11 al 12 de juny de 2024, al centre de convencions BluePoint, Blvd Auguste Reyers.

Sobre la “Polymers for Europe Alliance”:

La “Polymers for Europe Alliance” va ser impulsada per l’Associació Europea de Transformadors de Plàstics (EuPC) durant la seva Assemblea General el maig de 2015. Es tracta d’una plataforma d’informació confidencial en línia oberta a totes les parts interessades en el mercat de polímers a Europa.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code