Una nova investigació revela informació completa sobre el mercat global realineat de compostos i masterbatch

Una nova investigació revela informació completa sobre el mercat global realineat de compostos i masterbatch

AMI anuncia el llançament de la seva darrera base de dades, que proporciona una visió completa i actualitzada dels mercats globals de masterbatch i compostos. “Compound & Masterbatch Producers Worldwide” ofereix una anàlisi detallada del panorama actual, incloent-hi 2560 plantes de fabricació de masterbatch o compostos termoplàstics en set regions.

La indústria de compostos termoplàstics exerceix un paper crucial en tancar la bretxa entre la producció de resina i la conversió de plàstics. Atès que moltes aplicacions requereixen polímers modificats o acolorits, aquest sector és essencial com a interfície clau. Tot i que alguns convertidors importants disposen de les seves pròpies instal·lacions de composició, la majoria depèn de materials ja compostos.

Els darrers anys han vist una certa volatilitat en el mercat, amb resultats variables entre les empreses, incentivant diverses estratègies per part dels participants. Algunes empreses han optat per la consolidació i el tancament de plantes, mentre que altres han aprofitat l’oportunitat per expandir-se a noves àrees geogràfiques. Aquesta realineació de la indústria és una resposta directa als desafiaments que les empreses han hagut de superar des del 2020.

Les proves d’aquesta consolidació es reflecteixen en les darreres descobertes de la nostra investigació. En el 2020, el 45% dels llocs inclosos a la nostra base de dades eren de propietat privada. No obstant això, la nostra investigació del 2023 indica que només el 40% d’aquests llocs encara són de propietat privada, amb la majoria havent-se integrat a grups més amplis.

Característiques clau de la base de dades:

  • Àmplia cobertura: la base de dades abasta diverses regions del món amb informació rellevant de 2560 llocs.
  • Desglossament de la propietat: el 40% dels llocs són de propietat privada (1.036 llocs), mentre que el 60% formen part de grups més grans (1.524 llocs).
  • Tipus de polímers: la base de dades inclou informació sobre polímers com LDPE, LLDPE, HDPE, PP, PS, PVC rígid, PVC flexible, PA, PC, ABS, SAN, PET, ACETAL, PBT i TPE.
  • Rang de consum: el 35% dels llocs (918) produeixen més de 10 mil tones anuals.
  • Contactes de gestió: es proporcionen més de 3900 noms de contactes de gestió per facilitar la comunicació efectiva.
  • Tipus de productes: la base de dades categoritza els productes com compostos, compostos de color, retardants de flama, farciments minerals, farciments de vidre, elastòmers modificats, reticulats, fibra de carboni, fibra natural, masterbatches, masterbatch negre, masterbatch blanc, masterbatch de color, masterbatch additiu i colorant líquid.

Ja sigui que tingui una connexió directa amb la indústria del plàstic com a productor, convertidor, o estigui vinculat d’alguna altra manera, la nostra base de dades precisa i detallada esdevindrà una font essencial per al seu negoci. Aquesta investigació li proporcionarà informació valuosa i reforçarà el seu procés de presa de decisions.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code