Vols participar en la 3a edició de l’enquesta de EUPC sobre l’ús de material reciclat?

Vols participar en la 3a edició de l’enquesta de EUPC sobre l’ús de material reciclat?

En el primer quadrimestre de 2020 es publicaran els resultats de la tercera edició de l’enquesta anual sobre ús de material reciclat que elabora EUPC (l’Associació Europea de Transformadors de Plàstics), amb la col·laboració de l’ANAIP (Associació Espanyola d’Industrials de Plàstics)

Aquesta tercera edició es va obrir el 2 de setembre i estarà activa fins al 31 de desembre. En les dues primeres edicions van participar més de 860 empreses transformadores de plàstics de tot Europa i encapçalant el rànquing de participació, es van situar les empreses de l’estat espanyol.

Actualment, la indústria europea dels plàstics s’enfronta a un desafiament fonamental: avançar en la transició cap a una economia circular. Reciclar els productes plàstics i reintroduir el material reciclat en el procés de producció és imprescindible per a l’èxit de la indústria del plàstic.

Per aquesta raó, les empreses han de garantir que el plàstic reciclat s’utilitzi com a matèria primera en la creació de nous productes. Sense un mercat sòlid per al material reciclat la transició cap a una indústria més sostenible s’aturaria.

Aquesta enquesta ofereix dades molt interessants per a la indústria de transformació de plàstics, ja que els propis transformadors de plàstics poden explicar les seves experiències amb l’ús de polímers reciclats i els principals problemes amb què es troben en el seu dia a dia per incorporar aquests materials en el seu cicle de producció.

El principal obstacle a què han fet referència a les edicions anteriors ha estat la dificultat d’obtenir materials reciclats amb la qualitat necessària per poder utilitzar-los en la fabricació dels seus productes, ja sigui per aplicacions en contacte amb aliments o per exigències de mercat.

Els estudis de les dues primeres enquestes poden sol·licitar-se directament a l’ANAIP.

 

 

T'agrada aquesta publicació?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Contacte amb l'empresa

Captcha Code