Construcció i arquitectura

Inici / Sectors / Construcció i arquitectura

Construcció i arquitectura

El sector de la construcció a Europa consumeix al voltant de 10 milions de tones de plàstics cada any (el 20% del consum europeu total de plàstics), convertint-lo en la segona aplicació més gran de plàstics després dels envasos. Les canonades de plàstic, per exemple, representen la majoria de les instal·lacions de canonades noves, amb més del 50% del pesatge anual. I aquesta quota continua creixent.

Construcció i plàstic

Tot i que els plàstics no sempre són visibles als edificis, s’utilitzen en una àmplia i creixent gamma d’aplicacions, incloent l’aïllament, les canonades, els marcs de les finestres i l’interiorisme. Aquest creixement es deu principalment a les característiques singulars dels plàstics, que inclouen:

 • Innovació

  Els plàstics inspiren els arquitectes a crear edificis amb dissenys, característiques i dimensions innovadores. A més, el ràpid ritme d’innovació en plàstics ajuda a reduir els costos contínuament i augmentar l’eficiència dels edificis.

 • Sostenibilitat

  Els plàstics estalvien recursos mitjançant la seva producció rendible, facilitat d’instal·lació i durabilitat. En una casa típica, es calcula que es recupera la quantitat d’energia que s’utilitza per produir els seus productes d’aïllament plàstic després d’un any d’ús. D’altra banda, aquests plàstics es poden reutilitzar, reciclar o convertir en energia.

 • Eficiència en costos

  Els components de plàstic solen costar menys que els materials tradicionals per produir i instal·lar, fins i tot en formes a mida.

 • Durabilitat i resistència a la corrosió

  La durabilitat dels plàstics els fa ideals per a aplicacions com ara marcs de finestra i canonades. A més, les seves propietats anticorrosió els proporcionen una durada de vida impressionant, que s’estén fins a més de 100 anys per a canonades de plàstic i 50 anys per a cables subterranis i exteriors.

 • Aïllament

  Els plàstics proporcionen un aïllament eficaç del fred i la calor, eviten les fuites d’energia i permeten a les llars estalviar energia alhora que redueixen la contaminació acústica.

 • Higiene

  Les canonades de plàstic són ideals per al transport higiènic segur i higiènic. Els plàstics són també l’opció ideal per a superfícies higièniques i revestiments de sòls, ja que són fàcils de netejar i són impermeables.

 • Fàcil d’instal·lar, utilitzar i mantenir

  Els plàstics són fàcils d’instal·lar, operar i mantenir, gràcies al seu pes lleuger. De fet, sovint es pot prescindir del manteniment. A més, la flexibilitat dels plàstics significa que les canonades de plàstic poden fer front als moviments del sòl.

 • Seguretat contra incendis

  Molts productes plàstics del sector de l’edificació i la construcció es valoren per la seva resistència al foc. Els detectors de fum, les alarmes i els sistemes automatitzats de lluita contra incendis són en gran part de plàstics i l’èxit del PVC, el principal polímer del sector, es deu principalment a les seves característiques intrínseques de seguretat contra incendis. A més, es preveu que l’enfocament de l’enginyeria per a la seguretat contra incendis (que avalua el comportament del foc d’un producte en diferents escenaris en un entorn definit) s’introduirà a les regulacions, estimulant un nou ús de plàstics per millorar la seguretat contra incendis.

La teva solució en una trucada · +34 937 361 100

Contacte amb l'empresa

Captcha Code