Mobilitat i transport

Inici / Sectors / Mobilitat i transport

Mobilitat i transport

Quan es desenvolupen solucions de transport, els dissenyadors s’esforcen a trobar l’equilibri ideal entre alt rendiment de material, preus competitius, estil, confort, seguretat, eficiència de combustible i mínim impacte ambiental. La solució sostenible es reflecteix en un equilibri òptim de tots aquests paràmetres i requisits.

Plàstics. Mobilitat i transport

Els plàstics innovadors són un contribuent clau perquè:

 • Lleugeresa i economia

  Els components de plàstic pesen un 50 per cent menys que components similars elaborats amb altres materials, cosa que significa una millora del 25 al 35% en l’economia de combustible.

 • Resistència i seguretat

  Els plàstics ofereixen solucions lleugeres que compleixen els requisits essencials de seguretat com la seguretat contra incendis.

 • Reducció d′emissions

  Per cada quilogram perdut, el cotxe emetrà 20 quilograms menys de diòxid de carboni durant la seva vida de funcionament.

 • L′exemple de l′aviació

  Els avions són un bon exemple de la connexió dels plàstics i la innovació del disseny en una aplicació molt moderna i amb desafiaments materials. Des dels anys 70, l’ ús de plàstics en avions ha passat del 4 al 50%.

L’automoció

A la indústria de l’automoció, els plàstics permeten l’absorció d’energia, la reducció de pes i el disseny innovador, alhora que contribueixen a la seguretat dels passatgers. Característiques com l’absorció de xoc per a para-xocs, la supressió dels riscos d’explosió en dipòsits de combustible, cinturons de seguretat, airbags i altres accessoris que salven vida, com ara seients de seguretat de plàstic duradors per protegir els passatgers joves converteixen el plàstic en el material més segur per a aplicacions automotrius.

Plàstics. Mobilitat i transport

 

Els plàstics també són d’avantguarda de la innovació sostenible, amb el cotxe mitjà que conté 120 quilograms de plàstics (al voltant del 15% del seu pes total). Els cotxes de concepte moderns són un exemple perfecte de com la innovació possible amb plàstics també aporta avantatges mediambientals. El cotxe ofereix una gamma de termoplàstics d’alta qualitat que aporten flexibilitat en el disseny, però el que és més important, el pes lleuger d’aquests plàstics significa que el cotxe utilitza una mitjana de 3,3 litres de combustible cada 100 km i emet només 86g de CO2 per quilòmetre !

La teva solució en una trucada · +34 937 361 100

Contacte amb l'empresa

Captcha Code