Envasos i embalatges

Inici / Sectors / Envasos i embalatges

Envasos i embalatges

És el sector dels envasos i embalatges és un dels principals consumidors de plàstics dins de la indústria de transformació i suposa el 35% de la producció de plàstics. Des de l’associació, es fa una important defensa dels interessos d’aquest sector a la legislació relacionada amb els envasos i embalatges (contacte amb aliments, residus…)

Plàstic. Envasos i embalatges

L’èxit comercial dels plàstics com a producte d’embalatge es deu a una combinació de flexibilitat (de pel·lícules a aplicacions rígides), força, lleugeresa, estabilitat, impermeabilitat i facilitat d’esterilització. Aquestes característiques converteixen el plàstic en un material d’embalatge ideal per a tot tipus d’usuaris comercials i industrials.

Els envasos plàstics, per exemple, no afecten el sabor i la qualitat del producte alimentari. De fet, les propietats de la barrera dels plàstics asseguren que l’alimentació manté el seu gust natural i el protegeix de la contaminació externa.

Els avantatges dels envasos de plàstic:

  • El material d’embalatge més lleuger

    Mentre que més del 50% de la totalitat de productes europeus s’envasen en plàstics, només representen el 17% del pes total dels envasos al mercat. A més, aquest pes s’ha reduït un 28% en els darrers deu anys. Embalatge lleuger significa càrregues més lleugeres o menys camions necessaris per enviar la mateixa quantitat de productes, la qual cosa permet reduir l’energia de transport, disminuir les emissions i reduir els costos d’enviament. També ajuda a reduir la quantitat de residus generats.

  • Conservació i conservació d’aliments

    Els envasos de plàstic protegeixen i conserven de manera higiènica els aliments peribles durant més temps. Ajuda a reduir els residus i l’ús de conservants mantenint el gust i el valor nutritiu dels aliments.

  • Segura i higiènica

    Els envasos de plàstic protegeixen de la contaminació d’aliments i medicaments i ajuden a evitar la propagació de gèrmens durant la fabricació, distribució i exhibició. Els tancaments a prova de manipulació ofereixen una protecció i seguretat addicionals, mentre que els envasos transparents permeten que la gent miri els aliments sense haver de tocar-lo, disminuint les contusions i altres danys.

La teva solució en una trucada · +34 937 361 100

Contacte amb l'empresa

Captcha Code