Indústria i energia

Inici / Sectors / Indústria i energia

Indústria i energia

El compromís de la UE amb una reducció anual de les emissions de CO2 de 780 milions de tones fins al 2020 requerirà que els responsables de la decisió, la indústria i els consumidors treballin de la mà per aconseguir nivells de vida més ecològics.

Plàstic. Indústria i energia

La indústria del plàstic es compromet a contribuir principalment a aquest objectiu ambiciós de les següents maneres:

 • Aïllament eficient

  Als edificis, els plàstics proporcionen un aïllament eficaç del fred i la calor i eviten les fuites d’aire. Els materials d’aïllament plàstic consumeixen aproximadament un 16% menys d’energia i emeten un 9% menys de gasos d’efecte hivernacle que els materials alternatius. Durant tot el seu cicle de vida, les plaques d’aïllament de plàstic estalvien 150 vegades l’energia que s’utilitza per a la seva fabricació.

 • Prevenció de pèrdues d’aliments

  Els envasos de plàstic d’aliments ofereixen una protecció eficient, redueixen els residus d’aliments i allarguen la vida útil, estalviant així les emissions d’energia i gasos d’efecte hivernacle. Els envasos de plàstic per a la carn, per exemple, poden allargar la seva vida útil de tres a sis dies, o fins i tot més. Tenint en compte que produir un quilo de vedella comporta emissions equivalents a tres hores de conducció, aquesta vida útil prolongada ofereix un benefici mediambiental substancial.

 • Energia renovable

  Les fulles de rotor i els panells fotovoltaics dels aerogeneradors contenen gran quantitat de plàstics, que ajuden a aconseguir una producció eficient d’energia renovable. En aquestes dues aplicacions, els plàstics estalvien 140 vegades i 340 vegades les emissions produïdes durant la seva producció respectivament.

 • Aplicacions lleugeres

  Els plàstics permeten embalatges lleugers i reduccions de pes del vehicle que es combinen per produir menys emissions de CO2 relacionades amb el transport. Els envasos de plàstic només pesen una quarta part de les solucions alternatives d’envasos similars, amb la qual cosa es pot millorar l’economia de combustible i reduir les emissions.

 • Reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle durant la fabricació

  Els productes plàstics normalment requereixen menys energia per produir que els materials alternatius, especialment en aplicacions com el transport, la construcció i la construcció, els envasos i dispositius electrònics. Si es substituís els plàstics per materials alternatius, el consum d’energia del seu cicle de vida s’incrementaria al voltant d’un 57% i les emissions de gasos d’efecte hivernacle augmentarien un 61%.

  Aquestes són només algunes de les maneres en què els plàstics redueixen els costos energètics i el consum, així com les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

La teva solució en una trucada · +34 937 361 100

Contacte amb l'empresa

Captcha Code