Nova planta de classificació híbrida de RSU i envasos a Guadalajara

Nova planta de classificació híbrida de RSU i envasos a Guadalajara

Stadler ha finalitzat la instal·lació d’una nova planta de classificació de residus sòlids urbans i envasos en la localitat de Torija, Guadalajara.

El centre de Torija, gestionat per la UTE RSU Guadalajara i sota la supervisió de la Diputació Provincial, ofereix els seus serveis a tota la província i rep residus de les plantes de transferència de 22 municipis. Les seves instal·lacions inclouen una planta de classificació, una planta de compostatge, una planta de tractament de líquids residuals i un abocador.

La nova planta estava programada per ser integrada a l’edifici existent i processar tant residus sòlids urbans com envasos lleugers. Stadler va guanyar la licitació gràcies a la seva perícia tècnica i la seva experiència en la gestió de projectes. En aquest context, la visita dels responsables de l’empresa adjudicatària a la seu de Stadler a Alemanya va ser un factor crític.

Més capacitat i millors taxes de valorització

La nova planta de classificació instal·lada per Stadler té la capacitat de processar 40 t/h de residus sòlids urbans i 4 t/h d’envasos lleugers. El procés comença amb tròmels i un separador balístic STT 5000, que separa residus domèstics, residus comercials mixtos i residus voluminosos. A continuació, hi ha tres separadors òptics per PET, PEAD, MIX i BRIKS, i classificadors per ferro i alumini. Els materials recuperats s’emmagatzemen i embalen per a la seva venda.

L’automatització del procés amb el separador balístic i els separadors òptics ha millorat les taxes de valorització i l’eficiència de la planta de classificació. Això ha incrementat la seva capacitat a més de 100.000 t/any de residus sòlids urbans i més de 12.000 t/any d’envasos lleugers.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code